>
  • korut paperipussi
korut paperipussi
Meidän paketti tuotteita viedään Kanadaan, Yhdysvaltoihin ja Etelä-Amerikassa, Euroopassa, Midle idässä Ausralia ja muiden Kaakkois-Aasian alueilla.
Ne ovat hyvin suosittuja asiakkaiden ja ansaitsevat hyvän maineen.
tuotteistamme/korut paperipussi
 
Paperipussit, erityisesti koruja paperipussit ovat varsin suosittuja muodin maailmassa. Supermarketit haluaa pakata korut korut pussiin vain jotta pakkaus värikäs ja kaunis. Kuvitelkaapa, kaunis nainen ja korut pussin käteensä ja tietenkin määrä arvokkaita koruja koruja pussiin. Tämä on erittäin houkutteleva kuva ja on usein eniten naisia unet.
Voit koruja myyjien, se on myös varsin taloudellinen pakata korut korut pussiin. Ensimmäinen, koruja laukku on varsin halpaa. Toinen, koruja laukku on hyvin kaunis, ja se voisi olla mikä tahansa muodon vaatimus asiakkaille. Kolmanneksi, se voisi merkitä joidenkin myyjien logot korut pussiin. Tämä on uusi käsite tapa mainos.
Asiakkaille, ne ovat myös varsin houkutteleva, että korut pussi. Kuten me kaikki tiedämme, yksi luonne naisten ostoksia. Kun he ostavat koruja, niitä ei voi valita vain koruja, mutta myös korut pussin niiden vain tyyliin. Kun ne otetaan pois koruja, ne voivat asettaa arvokkaat korut ja korut pussiin, jotta ei menettäisi sitä.